Mammafitness dag 3/35 | Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.
Frida

Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.

Annons

Mammafitness dag 3/35

Hej hallå! Det var ett tag sedan. Tankarna har helt enkelt legat på annat håll.
Det som jag har väntat på i flera veckor är nu igång! Idag är det tredje dagen på mitt 35-dagarsprogram med olga rönnbergs mammafitness PT-online. Jag är så himla laddad! Mitt största problem efter graviditeten är att jag helt har tappat rutin på vad jag äter, hur jag äter och när. Det är inte så att jag ligger i soffan och äter bullar hela dagarna (åh önskar att det var så hehe) men jag får liksom bara inte till det. Frukosten kan jag äta kl 13 eller om jag då går på matlådan på en gång. Sedan glöms mellanmål bort och helt plötsligt är det kvällsmat. Det är inte såhär varje dag, men alldeles för ofta och så vill jag inte ha det för det är inget jag står för. Jag älskar mat, egentligen.

Mitt andra problem är att jag är rädd för att träna. Det är sant! Jag tycker att kroppen är så himla ostabil och jag är verkligen svag. Ja, jag har köpt mammatränings böckerna men kom igen, vi alla vet hur tråkigt det är med aktiveringsövningar i början. Trots att det är det som man verkligen behöver för att börja bygga upp kroppen ordentligt på rätt sätt. Jag vill inte fuska och är rädd för att jag ska gå ut för hårt och då istället skada mig själv eller inte träna rätt.

Därför vände jag mig till mammafitness. Bra ordentlig mat, inte svälta sig själv. Herregud vad man ska äta säger jag bara. Men det är bra! Då lär jag mig. Samt träningen (startar vecka 2) är jag laddad för. Det kommer med all säkerhet vara grunder och det som jag inte gillar. MEN! Jag skall ge anteckningar och jag har en pt som kollar mina bilder, mått och kommentarer jag ska ge efter varje pass. Jag vet att jag inte kommer att fuska.

Så, för att sammanfatta det här. Jag skall få en redig spark i baken så att jag kommer på rätt spår till att leva så som jag älskar. Sunt, hälsosamt och fullt av träning! Heja heja!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats