Länge sen men inte glömt | Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.
Frida

Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.

Annons

Länge sen men inte glömt

Här ekar det tomt. Snacka om att jag är en periodare när det kommer till att blogga. Men vad gör det då. Man bloggar väl ändå för sin egen skull och inte för någon annans. Livet kommer emellan och det är precis så det ska vara.
Vad händer i livet då?
Jag körde tre veckors fullt ös med mammafitness och sedan förra veckan blev jag så himla förkyld! Sån himla tur tjänsten har en funktion så att man kan frysa sitt abonnemang. Med endast två veckor kvar så kändes det så himla surt att bli sjuk, men det finns inget att göra åt det. Det brukar vara den vanliga oturen jag har. Jag fick kläm på övningar och mitt träningsschema ändrades så jag kände mig mer stark och motiverad till tusen. Längtar tills att jag känner mig kry i kroppen igen.
Kosten då? Ja det som är svårt för mig är att äta tillräckligt mycket. När jag väl håller mig borta från onyttigheter så är jag all in för det och det är inte så svårt när jag sockersuget försvinner. Men att komma upp i alla kalorier varje dag, det är svårt! Nu när abonnemanget är fryst så försöker jag att inte go banas med kosten. Jag lyckas bra tycker jag.

I helgen ska jag jobba! Mer om det imorgon, om jag kommer ihåg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. heiannika
    heiannika

    Du är grym som ens tänker tanken på att hålla dig borta ifrån godsaker jämfört med någon annan! 😉 dela gärna med dig av massa mumsiga recept bra middagstips 😀 <3

Annons
stats