Hej då till ett sentimentalt värde | Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.
Frida

Frida | Livet som nybliven mamma och vägen tillbaka till en stark kropp och hälsosam livsstil.

Annons

Hej då till ett sentimentalt värde

Vi skall snart börja måla om gästrummet/tvättrummet/ödlornas rum/slänga-in-allt-vi-inte-orkar-ta-hand-om-rummet. Ja, många namn kan man hitta på till det. Nu skall det snart bli Viktors rum. Även om spjälsängen kommer att vara inne hos oss tills att han sover hela nätter så längtar jag efter att han skall få ett eget rum. Någonstans att ha hans saker. Hyllor med minnen och få ordning på grejer. Få det fint där tills att han ska få flytta in. Det som måste ske först är att vi måste göra oss av med min soffa. Min älskade soffa. Den är så jäkla bra för att man kan bädda ut den till en bäddsoffa. Alltså är den perfekt till när vi får besök. Annars använder vi den aldrig. Den står där och samlar damm men den har haft ett stort sentimentalt värde för mig. Nu inser jag att den inte har det längre.

Snart är det fyra år sedan jag köpte den och det var precis efter att jag hade blivit singel efter ett långt förhållande. Vi hade varit sambos länge men jag ägde inga möbler. Att jag hade råd att köpa soffan var stort för mig och jag var så himla nöjd och stolt över att den var min. För mig var den ett bevis på att jag kunde stå på egna ben. Så härlig känsla! Men, nu måste den väck. Hej då soffan. Du har gett mig mycket glädje men nu är du mest i vägen 😉 hihi.

Jag tänkte gå och ta en bild på den men den är fylld av rena kläder som jag har kastat i efter att ha tömt tvättställningen och sedan glömt/förträngt att ta hand om. Så ja, det är nog mest ett tvättrum som delas med fyra ödlor 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Frida

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats